Witaj! Proszę zaloguj się lub załóż konto aby móc pisać posty.

Ostatnie opinie    Aktualności    Rankingi

więcej...

»

»

»

»

»

»

więcej...

»

»

»

»

»

»

więcej...

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Battlestar Galactica Online już wkrótce!
Autor Wiadomość
Joohn Offline
Administrator

Liczba postów: 616
Reputacja: 1
Battlestar Galactica Online już wkrótce!
Już 8 lutego mają się rozpocząć beta testy nowej gry MMO dostępnej z poziomu przeglądarki internetowej. W BSG Online będziemy mieli możliwość walki, handlu, odkrywania i zdobywania - czyli tutaj nic nowego. Głównym atutem ma być oczywiśćie wierne odzworowanie universum znanego z serialu.

Zapraszam do obejrzenia trailera:
http://www.youtube.com/watch?v=7s_mSHMKa...r_embedded
02-03-2011 10:06 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
m1ch4l Offline
Member

Liczba postów: 211
Reputacja: 0
RE: Battlestar Galactica Online już wkrótce!
Trailer faktycznie wygląda nieźle i oddaje klimat serialu.
Właściwie to beta testy są już od jakiegoś czasu, tylko że zamknięte. Ale czytałem opinie ludzi, którzy już grali i zdania są podzielone. Wygląda to na kolejne zwykłe, aczkolwiek solidne MMO. Tylko tyle i aż tyle.

Dla mnie, mimo że jestem wielkim fanem BSG - nic specjalnego. Zwykłe wyciąganie kasy poprzez mikropłatności. Z gier w świecie BSG chętnie zagram w "Diaspora", na MMO czasu nie mam.

http://bitwy-w-kosmosie.blogspot.com/ - mój blog o wartym uwagi SF.
02-03-2011 10:57 PM
Joohn Offline
Administrator

To prawda, też ostatnio patrzę na takie rzeczy przez pryzmat wyciągania kasy. Ale jako były fan OGame, nie skreślam takich produkcji, często mogą stać się miłą odskocznią podczas pewnego niektórych fragmentów życia Wink
02-03-2011 11:29 PM
Jez Offline
Member

Liczba postów: 59
Hej, grałem w Betę Smile Zapisałem się jakiś czas temu na betatesty i teraz mogę popykać czasem Wink Z newsów wiem że planują że będzie darmowa Smile
Co do samego gamepleya to jak co niektórzy wiedzą nie jestem za bardzo fanem strzelanek arkadowych a niestety trochę tak to wygląda. Co do klimatu to ciężko w tej chwili powiedzieć bo na razie to tylko testy :/ Co do odwzorowania jednostek to jest naprawdę fajnie Smile detale dopracowane i sporo jednostek ale na chwilę obecną kuleje sterowanie. Zobaczymy jak się temat rozwinie - jak będę miał chwilę żeby się zalogować (i serwer nie padnie to wyślę może parę screenów Wink )

Pozdrawiam
PB
03-19-2011 01:01 PM
Joohn Offline
Administrator

Ja czekam na screeny! Ale co masz na myśli mówiąc arkadowa strzelanka kosmiczna? Szczerze mówiąc, ostatnia strzelanka kosmiczna w jaką grałem, to Colony Wars i G-Police, gatunek chyba zupełnie zapomniany.
03-21-2011 11:54 PM
Jez Offline
Member

Liczba postów: 59
Nie miałem niestety okazji zalogować się i zrobić screenów becie na szczęście czybko zakończono testy i BSG jest online Smile

http://battlestar-galactica.bigpoint.com/?lang=pl

Pozdrawiam i czekam na wasze wrażenia Smile
PB
04-15-2011 02:09 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Dark Fusion was designed and coded by Skyance.   Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.